Duelighedsbevis på én weekend

Gennemfør den teoretiske del af et duelighedsbevis på kun én weekend hos os! Vælg blandt vores lokationer, som dækker hele landet. Som sejler vil det altid være en god idé at have et duelighedsbevis – uanset om du sejler motorbåd eller sejlbåd. Vi synes, at duelighedskurset skal være tilgængeligt for alle, og derfor kan du hos os deltage i et intensivt teorikursus til en fornuftig pris. Prisen for kurset er 2.500 kr., og her er både undervisning, adgang til online teori, lån af søkort, kurslineal, passer og skriveredskaber samt forplejning med i prisen.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil det have nogle fordele at være i besiddelse af og kunne fremvise et duelighedsbevis – både i forhold til nogle forsikringsselskaber og sejlklubber men især også for dig selv personligt. Med et duelighedsbevis lærer du nemlig både basale og yderst vigtige ting i forhold til sejlads og færden til søs.

Dette er den teoretiske del af duelighedskurset, og du skal således også gennemføre et praktisk kursus for at få et fuldt duelighedsbevis. Det praktiske kursus kan gennemføres i sejlbåd over én weekend eller i speedbåd på én dag. Disse kurser kan du også gennemføre hos os.