Online duelighedsbevis i dit tempo

Tag et online duelighedsbevis hos os, når det passer dig! Ved at vælge et online duelighedsbevis får du frihed til selv at bestemme tempoet i din læring. Med vores online duelighedskursus kan du studere det teoretiske pensum til duelighedsprøven i ro og mag hjemme ved dig selv. Vi har udviklet et online kursusmateriale, som understøtter alle prøvekrav fra Danish Yacht Union. Prisen for vores online duelighedsbevis er 1.199 kr., og du kan gå i gang lige efter bestilling.

Et duelighedsbevis er relevant at have for både nybegyndere og erfarne sejlere. Det giver somme tider nogle fordele ved forsikringsselskaber og havne at kunne fremvise et duelighedsbevis, og så vil et duelighedskursus også være den perfekte start for en ny sejler, som ønsker at blive sat grundigt ind i emner som søvejsregler, navigation og sikkerhed til søs.

Vores online duelighedsbevis henvender sig særligt til dem, som ønsker at dykke ned i teorien selv. På dette kursus vil der ikke være en lærer men derimod tekst, video, animationer og billeder, som guider dig igennem den teoretiske viden, du skal have, for at kunne bevæge dig sikkert til søs. Kurset kræver derfor, at du har lyst til at studere stoffet selv, men til gengæld giver det en stor frihed – du kan nemlig tage dig al den tid, du har brug for. En anden fordel er, at du kan gense videoer og genlæse teorien, så mange gange du har lyst til.