Intensivt Yachtskipper 3-kursus

Tag et intensivt yachtskipper 3-kursus hos os! Vores yachtskipperkursus forløber over to weekender med 14 dages mellemrum, og sidste kursusdag afsluttes med eksamen. Kurset kan derfor, efter vores mening, ikke gøres mere effektivt. Prisen på kurset er 4.995 kr., og for den pris får du beståelsesgaranti, adgang til en online e-bog, hjælpemidler som undervisningssøkort, skriveredskaber og kurslineal til udlån, og så vil du blive guidet igennem stoffet af en af vores mest erfarne undervisere.

Yachtskipper 3-kurset er et teoretisk kursus, som kan fungere som overbygning til et duelighedsbevis. Her vil du få indgående viden om navigation, sejladsplanlægning, meteorologi, søret, søsikkerhed og havmiljøet. Det er altså et meget dybdegående kursus med et højt udbytte. Vi har lokationer over hele landet fordelt på København, Fredericia, Aarhus og Aalborg, så du har mulighed for at finde et kursus på en lokation nær dig.

Kurset er for dig, som ønsker detaljeret viden, og for dig som kan og vil studere teorien selv. Der vil være en del selvstudie af teorien før kurset, som skal forberede dig til kursusdagene med din underviser. Du vil få det største faglige udbytte, hvis du forbereder dig grundigt – og du vil dermed også blive bedst muligt rustet til den afsluttende prøve. Du kan tilmelde dig yachtskipper 3-kurset, hvis du har et speedbådscertifikat eller et duelighedsbevis. Har du ikke det, skal du tage et af de kurser først, da det er adgangskrav.