Speedbådsbevis på én dag

Hos os kan du erhverve dig et speedbådsbevis på kun én dag! Vi planlægger vores kursus, så tiden bliver maksimalt udnyttet. Du får derved et udbytterigt kursus – til en konkurrencedygtig pris. Speedbådskurset koster 949 kr., og prisen er inklusive beståelsesgaranti og alt materiale.

Vælg selv hvor og hvornår, du ønsker at tage dit speedbådsbevis. Vi tilbyder kurser over hele landet både på hverdage og i weekender. Vores intensive speedbådskursus er derfor nemt at passe ind i en travl hverdag. Og selvom du kan tage dit speedbådsbevis på kort tid i løbet af én dag, er der bestemt ikke skruet ned for kvaliteten.

Når du melder dig til et af vores speedbådskurser, vil du kort tid efter tilmelding modtage det teori, du skal læse op på før din kursusdag. På selve dagen for dit speedbådskursus vil du opleve en erfaren instruktør, som guider dig sikkert gennem kursusdagen, sådan at du er godt klædt på til den afsluttende prøve. Skulle det ske, at du ikke består, gælder vores beståelsesgaranti. Det betyder, at vi tilbyder dig et nyt gratis kursus.